AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın sırtını görmek

Kahve falında insanın sırtını görmek

Kahve falında insanın sırtını görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, geriye doğru gideceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın sırtını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında insan sırtına binmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta insan taşımak daha büyük saygınlık kazanılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında insan sırtı görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında insan taşımak istediği makama geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulur.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak hayat içinde çok rahat edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında sırtı dönük insan görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında insanı sırtında taşımak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir