AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek

Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek

Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi durumun düzeleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde insan resmi gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde insan resmi görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde atatürk resmi görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında insan resmi çizmek işlerinin azalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında insan resmi görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dinden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanın resmini görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanın resmini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın resmini görmek hafifleyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan resmi yapmak azap çektiğine, aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir