AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliği görmek

Kahve falında insan pisliği görmek

Kahve falında insan pisliği görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, malının da eksilmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında insan pisliği gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında yeşil insan pisliği görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği kusmak yardımın alınacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında evde insan pisliği görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğini süpürmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Kahve falında insan pisliğini temizlemek kötü günler yaşanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği yıkamak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir