AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın insan yediğini görmek

Kahve falında yılanın insan yediğini görmek

Kahve falında yılanın insan yediğini görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir yola gireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayatının iplerini eline alacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın insan yediğini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında yılanın insan yediğini görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında insanlara yemek yedirmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insana yemek yedirmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtların insan yediğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların yemek yediğini görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir