AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti satın almak

Kahve falında insan eti satın almak

Kahve falında insan eti satın almak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, vaaz ve nasihate, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında insan eti satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında insan eti satın almak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan et satın almak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun eti satın almak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et satın almak sorunlarını çözebileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet eder.

Kahve falında et satın aldığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz eti satın almak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et satın almak hayatının ve planlarının bozulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et satın almak insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir