AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz eti satın almak

Kahve falında domuz eti satın almak

Kahve falında domuz eti satın almak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ailesini hem gururlandıracağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında domuz eti satın almak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında domuz eti satın almak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz satın almak kar elde edileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında domuz eti tükürmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ domuz eti yemek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz eti istemek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Kahve falında bilmeyerek domuz eti yemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında domuz eti kesmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında domuz eti cignemek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir