AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan ciğeri görmek

Kahve falında insan ciğeri görmek

Kahve falında insan ciğeri görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında insan ciğeri gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında insan ciğeri yemek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında insan ciğeri görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına inanılır.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ciğer doğradığını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ciğer şiş görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında ciğ ciğer yemek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaz ciğeri yemek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ciğer parçası görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir