AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan kan görmek

Kahve falında arkadan kan görmek

Kahve falında arkadan kan görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan kan gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında arkadan kan geldiğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, helal ekmek yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadan kan görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadan kurşunlanmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında arkadan ısırılmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan ilişki görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan konuşulduğunu görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir