AnaSayfa / Genel / Kahve falında inik lastik görmek

Kahve falında inik lastik görmek

Kahve falında inik lastik görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında inik lastik gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında inik lastik görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek bilgilerle donanacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında don lastiği görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında lastik değiştirmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet lastiği görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında don lastik görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lastik top görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir