AnaSayfa / Genel / Kahve falında in görmek

Kahve falında in görmek

Kahve falında in görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında in gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında ingilizce sınavı olduğunu görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden inememek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ingiltereyi görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında ing konuşmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inege ekmek vermek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı delalet eder.

Kahve falında gökten inen insan görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ingiliz prensi görmek doğru işler yapacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir