AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek

Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek

Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi arkadan gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi arkadan görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan birlikte olmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan bıçaklandığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadan taşlanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadan gitmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir