Kahve falında çukura itilmek

Kahve falında çukura itilmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çukura itilmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çukura itilmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında itilip kakılmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itildiğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine işarettir.

Kahve falında birini itip düşürmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında çamura itilmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Kahve falında uçuruma itildiğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan itilmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza itilmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir