AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga eden inek görmek

Kahve falında kavga eden inek görmek

Kahve falında kavga eden inek görmek işlerin eski haline döneceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kavga eden inek gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Kahve falında kavga eden inek görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga eden birini görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga eden erkek görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kavga eden köpek görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

Kahve falında kavga eden topluluk görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga eden köpekler görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kavga eden kişileri görmek üzüleceğine, ağlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalettir.

Kahve falında kavga eden kediler görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir