AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek süt içmek

Kahve falında inek süt içmek

Kahve falında inek süt içmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek süt içmek gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Kahve falında inek süt içmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında inek memesinden süt içmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek sütü içmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Kahve falında ineğe süt içmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ inek sütü içmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında inekten süt içmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, gelirinin de garanti altında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında inekten süt aktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir