AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek saldırısına uğramak

Kahve falında inek saldırısına uğramak

Kahve falında inek saldırısına uğramak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, hayırlı işlere girileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında inek saldırısına uğramak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah saldırısına uğramak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak bunların devlet kapılarından geçeceğine, düzenin kurulacağına delalet eder.

Kahve falında dana saldırısına uğramak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında cin saldırısına uğramak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir