AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş bırakmak

Kahve falında iş bırakmak

Kahve falında iş bırakmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, zor zamanların sona ereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında iş bırakmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Kahve falında bir işi yarım bırakmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iş bırakmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işini bırakmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işi bırakmak üzüntülü günler yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işi yarım bırakmak kişinin rahat bir nefes alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında top sakal bırakmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında elini bırakmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında tavşan tutup bırakmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir