AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek gözü görmek

Kahve falında inek gözü görmek

Kahve falında inek gözü görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Kahve falında inek gözü gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında tek gözlü inek görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında inek gözü görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineği bağladığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin insana dönüştüğünü görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen inek görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Kahve falında inek çalındığını görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında hasta inekler görmek insanlarla iç içe olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ineğinin çalındığını görmek hedeflerine yaklaşacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir