AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğinin çalındığını görmek

Kahve falında ineğinin çalındığını görmek

Kahve falında ineğinin çalındığını görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında ineğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Kahve falında ineğinin çalındığını görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek çalındığını görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski çalışanını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlendirilmeye çalışılmak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzüğün çalındığını görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının çalınmasını görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, aile içinde saadetinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir