AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, zahmete düşeceğine, dönülmez yollara gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin uçuruma düştüğünü görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşen araba görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan denize düştüğünü görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir