AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek için süslenmek

Kahve falında bir erkek için süslenmek

Kahve falında bir erkek için süslenmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek için süslenmek gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında bir erkek için süslenmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında süs balığı satın almak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev süs eşyası görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun süstüğünü görmek rahatın ve konforun geleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslenmiş eşek görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap süsü görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süsleme görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında süslenmiş kadın görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir