AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin sırtına binmek

Kahve falında ineğin sırtına binmek

Kahve falında ineğin sırtına binmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin sırtına binmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Kahve falında ineğin sırtına binmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında inek sırtına binmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kadın sırtına binmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında babanın sırtına binmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şerefli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına binmek borçlarının biteceğine, adından konuşulur olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin sırtına binmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir