AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına binmek

Kahve falında sırtına binmek

Kahve falında sırtına binmek anne duasının açılacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sırtına binmek gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek başının hiç dara düşmeyeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının sırtına binmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta binmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Kahve falında ineğin sırtına binmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin sırtına binmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir