AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin kesildiğini görmek

Kahve falında ineğin kesildiğini görmek

Kahve falında ineğin kesildiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ineğin kesilmesini görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında ineğin kesildiğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında inek kesilmesi görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineklerin kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında inek kesildiğini görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan kesip yemek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir