AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineği sağmak

Kahve falında ineği sağmak

Kahve falında ineği sağmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineği sağmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında inek sağmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine delalet eder.

Kahve falında ineği sağmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin inek sağdığını görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ineğin sağdığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek sağdığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında siyah inek sağmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir