AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sağdığını görmek

Kahve falında inek sağdığını görmek

Kahve falında inek sağdığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ticaret sektörüne atılacağına rivayet eder.

Kahve falında inek sağdığını gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında inek sağdığını görmek zamanının boşa gideceğine, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında inek sağmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah inek sağmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında inekten süt sağmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ineği sağdığını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin inek sağdığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz inek sağmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, müjdeli haberle geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir