AnaSayfa / Genel / Kahve falında inege ot vermek

Kahve falında inege ot vermek

Kahve falında inege ot vermek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, atılan adımların zarar getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, şanssızlık yaşanacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında inege ot vermek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Kahve falında inege ot vermek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ingiltere prensini görmek zor günlerin yaşanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ingiliz atı görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binadan inememek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ingilizce okumak şansının da döneceğine, beden sağlığının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ingilizce çalışmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir