AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıyı kovalamak

Kahve falında arıyı kovalamak

Kahve falında arıyı kovalamak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arıyı kovalamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında arının kovaladığını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Kahve falında arıları kovalamak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, çok başarılı işlere adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında arıyı kovalamak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında bal arısı kovalamak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında eşek arısı kovalamak ağlayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arıların kovaladığını görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında arı kovaladığını görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işarettir.

Kahve falında arı kovalamak işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir