AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıların kovaladığını görmek

Kahve falında arıların kovaladığını görmek

Kahve falında arıların kovaladığını görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında arıların kovaladığını gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Kahve falında arı kovalamak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında arıları kovalamak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında bal arısı kovalamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arı kovaladığını görmek kasasının ağırlaşacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arıların kovaladığını görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısı kovalamak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Kahve falında arının kovaladığını görmek ona özlemle sarılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arıyı kovalamak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir