AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıların sokmasını görmek

Kahve falında arıların sokmasını görmek

Kahve falında arıların sokmasını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arıların sokmasını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında iki arı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulur.

Kahve falında arı olmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Kahve falında arılardan kaçmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arı saldırısı görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında siyah arı öldürmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında arı görmek ailesinden hayır göreceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arıtılmış su görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından kovalanmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir