AnaSayfa / Genel / Kahve falında arının soktuğunu görmek

Kahve falında arının soktuğunu görmek

Kahve falında arının soktuğunu görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arının soktuğunu gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bal ve arı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde arı görmek düzenin kurulacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arı yakalamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak güzel bir haber almaya, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arılar görmek sorunların son bulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arı ölüsü görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir