Kahve falında inci tesbih görmek

Kahve falında inci tesbih görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci tesbih gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında inci tesbih görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden inci almak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında inci saklamak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında denizden inci bulmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dökülen incileri toplamak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incili saat görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında inci toka görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, içine fesat düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top