AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci kusmak

Kahve falında inci kusmak

Kahve falında inci kusmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, itibar göreceğine, adını herkese duyuracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında inci kusmak gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında inci kusmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında suda inci görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında sarı inci görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Kahve falında inci kolye vermek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geline inci takmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci takı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında inci yutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir