AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci yutmak

Kahve falında inci yutmak

Kahve falında inci yutmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, acı tecrübeler edineceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında inci yutmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Kahve falında inci yutmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın saçı yutmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını yutmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz yutmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında demir yutmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük yutmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lağım yutmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kedi tüyü yutmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir