AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci takı görmek

Kahve falında inci takı görmek

Kahve falında inci takı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yenileneceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalettir.

Kahve falında inci takı gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında inci takılar görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işarettir.

Kahve falında inci takı görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında imitasyon takı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında altın takılması görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde takı takmak işinde dar boğaza gireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş takı toplamak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takılara bakmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takılı altın görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir