AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihana girmek

Kahve falında imtihana girmek

Kahve falında imtihana girmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarılı olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine rivayet eder.

Kahve falında imtihana girmek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında imtihana girmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imtihanda olmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında imtihan sonucu görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında imtihan kazanmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imtihan edilmek sürekli tartışacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imtihan edildiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında imtihanı kaybetmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında imtihana geç kalmak ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir