AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihan kazanmak

Kahve falında imtihan kazanmak

Kahve falında imtihan kazanmak sırtının yere gelmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hanenizde bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında imtihan kazanmak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında imtihan kazanmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işarettir.

Kahve falında imtihana girmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında imtihan olduğunu görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imtihan sonucu görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında imtihan edilmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imtihan kaybetmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında imtihandan kalmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında imtihanda olmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir