AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihan edilmek

Kahve falında imtihan edilmek

Kahve falında imtihan edilmek karamsarlığa düşeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalettir.

Kahve falında imtihan edilmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında imtihan edildiğini görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında imtihan edilmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imtihandan kalmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında imtihan sonucu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında imtihan kazanmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında imtihanı kaybetmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imtihana hazırlanmak adını herkese duyuracağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imtihan kaybetmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir