AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihanı kaybetmek

Kahve falında imtihanı kaybetmek

Kahve falında imtihanı kaybetmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, doğru kararların alınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında imtihanı kaybetmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz durumunda teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında imtihanı kaybetmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imtihan kaybetmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imtihana geç kalmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında imtihan kazanmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında imtihanda olmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında imtihana hazırlanmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imtihan olmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Kahve falında imtihana girdiğini görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir