AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihan olmak

Kahve falında imtihan olmak

Kahve falında imtihan olmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulur.

Kahve falında imtihan olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında imtihan sonucu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imtihan edilmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imtihan kazanmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında imtihanı kaybetmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Kahve falında imtihana girmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında imtihana geç kalmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine delalet eder.

Kahve falında imtihan kaybetmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında imtihan edildiğini görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir