AnaSayfa / Genel / Kahve falında imtihandan kalmak

Kahve falında imtihandan kalmak

Kahve falında imtihandan kalmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, maddi sorunlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imtihandan kalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında imtihandan kalmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imtihana geç kalmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında imtihan kaybetmek güven kaybına uğrayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında imtihana girdiğini görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında imtihana girmek dertlerinin biteceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulur.

Kahve falında imtihan edildiğini görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında imtihan kazanmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında imtihana hazırlanmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir