AnaSayfa / Genel / Kahve falında imdat istemek

Kahve falında imdat istemek

Kahve falında imdat istemek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yetkili bir göreve atanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında imdat istemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında imdat istemek önemli işler yapacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında imdat sesi duymak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imdat diye bağıran birini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imdat diyerek uyanmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek çalışmalarının takdir edileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Kahve falında dut istemek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Kahve falında birinden ayakkabı istemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir