AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ayakkabı istemek

Kahve falında birinden ayakkabı istemek

Kahve falında birinden ayakkabı istemek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işlerinin kapanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden ayakkabı istemek gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Kahve falında başkasından ayakkabı istemek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı istemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı istemek sıkıntılarının günden güne artacağına, yoğun duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden ayakkabı istemek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı almak istemek gelirinden yana memnun olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında ne istediğini görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında evlenmek istediğin erkeği görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında anne olmak istemek kişinin fena halde yanılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir