AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltifat görmek

Kahve falında iltifat görmek

Kahve falında iltifat görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hüsrana uğratacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltifat gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Kahve falında iltifat etmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten iltifat almak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden iltifat almak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iltifat almak kazancının epey düşeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında kıza iltifat etmek gerginliğin biteceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında iltifat görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iltifat işitmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden iltifat görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir