AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden iltifat almak

Kahve falında birinden iltifat almak

Kahve falında birinden iltifat almak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında birinden iltifat almak gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Kahve falında iltifat edilmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında iltifat almak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel iltifatlar almak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza iltifat etmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında iltifat işitmek kederleneceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında bir erkekten iltifat almak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinden iltifat almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında iltifat görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir