AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltifat etmek

Kahve falında iltifat etmek

Kahve falında iltifat etmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iltifat etmek gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında güzel iltifatlar almak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin iltifat ettiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iltifat almak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltifat edilmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iltifat edildiğini görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iltifat işitmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden iltifat almak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden iltifat görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir