AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk geceyi görmek

Kahve falında ilk geceyi görmek

Kahve falında ilk geceyi görmek kısmetinin açık olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk geceyi gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ilk geceyi görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk gece kanı görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet eder.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ilk aşkını görmek onu yalnız bırakmayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ilk defa adet olmak lüks içinde olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilk eşini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir