AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilikli kemik görmek

Kahve falında ilikli kemik görmek

Kahve falında ilikli kemik görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında ilikli kemik gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ilikli kemik görmek kişinin yasa düşeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik iliği görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına delalettir.

Kahve falında ilik vermek psikolojik olarak toparlanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilik kanseri olmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilik nakli görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğme iliği açmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilikli iğne görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında ilik yemek çok önemli noktalara geleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir