AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı tutmak

Kahve falında arı tutmak

Kahve falında arı tutmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düzenin kurulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bir konuda destek alacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında arı tutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında arı tutmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı saldırısına uğramak meşakkate düşeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arıların soktuğunu görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında arı ve örümcek görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Kahve falında arı beyi görmek güzel ameller işleyeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arı yumurtası görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir