AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yavrusunu görmek

Kahve falında güvercin yavrusunu görmek

Kahve falında güvercin yavrusunu görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yavrusunu gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Kahve falında güvercin ve yavrusunu görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavrulu güvercin görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yavru güvercin görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yavru güvercin görmek kazancın katlanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yavru beyaz güvercin görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yavru güvercinler görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret eder.

Kahve falında güvercin yavrusunu görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavruları görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir