AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan tren görmek

Kahve falında uçan tren görmek

Kahve falında uçan tren görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, devlete hizmet etmeye, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Kahve falında uçan tren gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan tren görmek üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tren garı görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında trenin peşinden koşmak sevindirici şeyler duymaya, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tren kullanmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında trene uzaktan bakmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı giden tren görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında trenin devrildiğini görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir